Destinderea față de prieteni

28.01.2016 Destinderea față de prieteni

Sunt Adriana, sunt elevă în clasa a 8-a și fac parte din programul after-school de la Grădinari.

Cea mai importantă schimbare pentru mine este faptul că m-am schimbat eu. Înainte eram foarte timidă, pe domnii profesori parcă i-am cunoscut mai bine, la fel și cu ceilalți elevi. Și la ore, cred că nu mai suntem cum eram înainte. În trecut,  foarte greu ieșeam la tablă pentru că ne era teamă – dacă nu știu?

Când am început after-school-ul, mi-a fost așa…nu știam cum o să fie, doamna dirigintă ne-a făcut să ne simțim bine împreună, să ne jucăm. Totul e altfel acum. La început, niciunul dintre copii nu socializa așa cum socializează acum. Acum, dacă avem nevoie de ceva ori îi cerem doamnei diriginte, ori ne ajutăm între noi. De aceea, cea mai importantă schimbare pentru mine a fost partea asta cu socializarea.

Poveste realizată în Grădinari, județul Olt, prin metoda Most Significant Change. Most Significant Change (MsC) este o modalitate de monitorizare și evaluare participativă. Metoda implică beneficiarii care pot alege singuri și participativ schimbarea cea mai importantă pentru comunitatea în care trăiesc.