Povești culese din #turulsudului

14.09.2016 Povești culese din #turulsudului

#turulsudului a fost o experiență de 3 zile pentru 9 jurnaliști și bloggeri, într-un traseu din sudul României, în comunități mici, pentru a cunoaște poveștile oamenilor de acolo și schimbările pe care reușesc să le facă.

Cristian Munteanu a surprins traseul în imagini, iar Anca Vancu (Adevarul), Claudiu Constantin (blog.claudiuconstantin.ro), Andreea Dogar (GreatNews), Dana Gonț (danagont.ro) și Raisa Beicu (raisabeicu.ro) au redat în scris povestea oamenilor care i-au inspirat prin puterea lor de a face mai mult pentru ei, pentru locul în care s-au născut.

Pornește și tu acest tur al sudului. Dă click pe fiecare imagine și descoperă, cu fiecare articol, o nouă perspectivă asupra unei lumi în schimbare. Schimbări mici și pozitive :)

Ocolna

 

 

 

Ocolna1

 

Great News

 

Dana Gont

 

Raisa

 

***

“Turul sudului” a fost organizat în cadrul proiectului “zefiR – Împreună pentru puterea de acțiune” (www.zefirincomunitate.ro), co-finanțat printr-un grant din partea Elveției, prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă (www.swiss-contribution.ro).