New grant opportunity by Tdh

17.07.2014 New grant opportunity by Tdh

Fundația Terre des hommes anunță lansarea unei noi linii de finanțare in valoare de 61 200 RON, destinată implementării unor programe de dezvoltare comunitară.

Grantul este destinat reprezentanților comunitătilor locale (instituții publice, Grupuri de Initiativă Locală) din județele Dolj, Olt și Gorj și își propune să sprijine initiațivele locale, susținute prin parteneriate inter-instituționale, care au drept obiectiv punerea în aplicare de programe pentru dezvoltare comunitară.

În Ghidul Aplicantului și Cererea de Finanțare găsiți informații suplimentare, precum și modalitatea prin care se poate aplica.

Vă dorim mult succes în alcătuirea aplicației dumneavoastră și așteptăm cu mult interes să o transmiteți, împreună cu avizul favorabil al membrilor CCC, la adresa electronică: granturi.comunitati@tdh.ro (sau prin poștă la adresa: str. Iancu Jianu, nr.26, Craiova) astfel încât să ajungă la destinație pînă cel mai târziu la data de 14 august 2014 orele 00:00.

In cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare sau doriți să clarificați unele aspecte nu ezitați să ne contactați la adresa granturi.comunitati@tdh.ro sau prin domnii Mihai Enache – Specialist educație la tel. 0731 32 73 75, Ionuț Raita, coordonator de program, tel. 0744 506 716 sau Claudia Dincă, ofițer formare, tel. 0726 278 076.

Sursă imagine: www.gocollege.com.