Forumul Candidaților

17.11.2016 Forumul Candidaților

Romii reprezintă 3,09 % din populația României, potrivit recesământului din 2011. Modul în care vom aborda nevoile acestui grup etnic este important pentru ca programele de dezvoltare a României să aibă impact. 

Împreună cu partenerii din cadrul consorțiului care implementează proiectul „zefiR. Împreună pentru puterea de acțiune”, te invităm la Forumul Candidaților cu reprezentanți ai partidelor politice înscrise la alegerile parlamentare. Vom încerca să identificăm împreună soluții la nevoile romilor care să fie cuprinse în viitoarele planuri de guvernare.

Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie 2016, de la 14:30 la 18:00, la Banca Mondială (Clădirea UTI Vasile Lascăr 31, sector 2, etajul 6).  Tudor Mușat, jurnalist Digi24, va modera discuția.

Vrem să aducem în atenția viitorilor factori decidenți lecțiile învățate și metodele de intervenție din cele 12 comunități din proiect, principalele nevoi existente la nivel local. Găsești aici povestea comunității din Ocolna, județul Dolj, ca să-ți faci o idee. 

Fiecare participant la Forumul Candidaților va prezenta poziția partidului ca răspuns la problemele ce vor fi expuse și care sunt planurile de viitor.